Logon suunnittelu

Logon suunnittelu Tilipalvelu Estantelle sekä kotisivujen hienoinen brändäys

Tilipalvelu Estante halusi logon käytettäväksi visuaalisena, tunnistettavana elementtinä yrityksen viestinnässä, verkkosivuilla ja ikkunateippauksissa. 

Logosta suunniteltiin kolme eri versiota, joista asiakas valitsi mieluisimman. Lopullisesta versiosta toteutettiin vielä pystymallinen versio, ja molemmista sloganillinen versio. Lopulliset logot toimitettiin png, jpg, svg ja pdf-tiedostomuodoissa, joista svg ja pdf ovat skaalautuvaa vektoria. Myös kotisivujen kuva- ja värimaailmaa hieman säädettiin vastaamaan nykyistä ilmettä.

Tutustu Tilipalvelu Estanteen: www.estante.fi

logon suunnittelu tilitoimistolle

Logosta toteutettiin pysty- ja vaakamallinen versio sloganin kera ja ilman slogania, jotta logo olisi mahdollisimman monikäyttöinen.

 

Yrityksen kotisivuja päivitettiin vastaamaan logon ilmettä. Sivuston korostusväriksi valittiin logossa oleva violetti. Logokuvake tuotiin esiin valkoisena etusivun esittelykuvan päällä. Logo ja värimaailma toistuu myös sivuston alaosassa. Logokuvake sijoitettiin kotisivuille favicon-paikalle (välilehden kuvake).

 

Logon vaakamallinen versio sopii käytettäväksi hyvin esimerkiksi kotisivujen tai asiakirjan yläreunassa. Pystymallinen versio sopii hyvin esimerkiksi ikoniksi someen, jossa kuvan paikka on toisinaan neliön muotoinen.

 

Monipuolisella logolla saa aikaan mielenkiintoisia visuaalisia yhdistelmiä. Kuvittele näiden asiakirjojen lisäksi esimerkiksi violetti paita, jossa on valkoinen logokuvake – tyylikästä!

Tarvitsetko logon suunnittelua tai onko nykyinen logosi yli 10 vuotta vanha ja kaipaa freesausta? Ota yhteyttä!

Jätä viesti tai tarjouspyyntö

Viestin aihe

Amanda Visuals

Kannelkatu 2
53100 Lappeenranta
040 734 7616
amanda@amandavisuals.fi
Y-tunnus: 3103357-7