Kotisivut ja verkko­kaupat yrityksille

Tarjoamme laadukkaita ja räätälöityjä kotisivuratkaisuja, jotka tekevät vaikutuksen ja auttavat sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi verkossa.

Kotisivut yritykselle ammattitaidolla

Moderni ja toimiva verkkosivusto on olennainen osa menestyvää liiketoimintaa ja brändin rakentamista digitaalisessa maailmassa. Meiltä saat ammattimaisen osaamisen, joka takaa sinulle laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa liiketoimintasi tarpeita ja tavoitteita.

Olipa kyseessä sitten brändin lanseeraus, tuotteen markkinointi tai olemassa olevan verkkosivuston päivittäminen, olemme täällä auttaaksemme sinua. Yhdessä luomme sinulle käyttäjäystävällisen, visuaalisesti houkuttelevan ja teknisesti toimivan verkkosivuston, joka erottuu kilpailijoista ja houkuttelee kävijöitä.

Mainostoimisto Lappeenranta | Amanda Visuals

Kotisivujen hinta

Halusin helpottaa verkkosivujen tilausta ja suunnittelua tarjoamalla yleisimmille kotisivukokonaisuuksille valmiit paketit. Kotisivupakettien lisäksi tarjoan myös täysin räätälöityjä sivuja, joissa sinulla on mahdollisuus valita vain tietyt ominaisuudet ja tilata unelmiesi kotisivut. Ota yhteyttä!

Tarvitsetko jotakin vielä räätälöidympää? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Mitä yrityskotisivut sisältävät?

Responsiivinen suunnittelu

Kotisivut toimivat saumattomasti eri laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla, tarjoten optimaalisen käyttökokemuksen jokaiselle kävijälle.

Selkeä navigointi

Helppokäyttöinen ja intuitiivinen navigointi auttaa kävijöitä löytämään tarvitsemansa tiedot nopeasti ja helposti.

Visuaalinen houkuttelevuus

Visuaalisesti miellyttävä ulkoasu ja laadukkaat kuvat houkuttelevat kävijöitä pysymään sivustolla pidempään ja sitoutumaan sisältöön.

Selkeä viesti

Selkeästi ja ymmärrettävästi esitetyt viestit auttavat kävijöitä ymmärtämään yrityksesi tarjoamat palvelut tai tuotteet sekä niiden edut.

Kutsuva call-to-action

Tehokkaat toimintakehotteet (CTA) kannustavat kävijöitä tekemään haluttuja toimia, kuten yhteydenoton, tilauksen tai ostoksen tekemisen.

Hakukoneystävällisyys

Sivut sisältävät perustason hakukoneoptimoinnin, joka auttaa parantamaan sivuston näkyvyyttä verkossa.

Helppo muokata

Kotisivut ovat helposti muokattavissa ja päivitettävissä tarpeen mukaan ilman syvällistä teknistä osaamista. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hallita ja päivittää sisältöä itse.

Ylläpito

Tarjoamme myös ylläpitopalveluita, jotka varmistavat sivuston jatkuvan toimivuuden ja turvallisuuden.

Hakukoneystävällisyys

Sivut sisältävät perustason hakukoneoptimoinnin, joka auttaa parantamaan sivuston näkyvyyttä verkossa.

Kotisivuprosessi

A

Alkukartoitus

Tarpeesi, tavoitteesi ja budjettisi selvitys. Tavoitteeseesi soveltuvan sivuston rakenteen miettiminen.

A

Sisällöntuotanto

Jos olet valinnut sisällöntuotannon: Puhelinhaastattelu yrityksestä ja tuotteista/palveluista sekä itsenänen tutustuminen toimialaan. Edustavat tekstisisällöt.

A

Visuaalisen ilmeen suunnittelu

Kotisivuille tulevan tekstin sommittelu sivuille. Sivujen värimaailman, fonttien ja kuvien suunnittelu. Tavoitteena luettavuus, tyylikkyys, edustavuus.

A

Vedos / Julkaisu

Saat nähtäväksesi vedoksen sivuista. Sivuja voidaan muokata edelleen tai voit hyväksyä sivut julkaistavaksi.